maandag 31 januari 2022

Merck raadt contraceptie aan met Covid-medicijn

Vaak hoor je wel eens zeggen of het nog gekker kan. En ja hoor, het kan nóg gekker. Het betreft hier farmabedrijf Merck&Co dat bij het gebruik van Molnupiravir (een medicijn tegen Covid-19) ook het gebruik van contraceptie aanraadt. 
Nee, dit is beslist geen samenzweringstheorie. Deze informatie staat namelijk in een factsheet van de Amerikaanse FDA en waar de naam van de Farmaceutical Merck onder het document staat. Uiteraard zal de bekende Staatsmedia dit allemaal ontkennen, maar het document is toevallig geüpload naar de WayBackMachine, een initiatief om zoveel mogelijk webpagina's voor de komende generaties te bewaren. Het document is in het Engels, maar het kan via Google Translate (via pdf-document) vertaald worden in het Nederlands.

De link van het document vindt u hier.

Waren veel farmabedrijven al eerder in een kwade reuk terecht gekomen, wegens het testen van Corona-vaccines op cellijnen die kopieën bleken te zijn van cellijnen van geaborteerde foetussen, nu komen ze ons vragen om contraceptie te gebruiken in combinatie met deze antivirale pil Molnupiravir

Mijn antwoord is duidelijk: dit is in strijd met het Katholiek Leergezag en dat verwoord is in de Pauselijke encycliek Humanae Vitae. Want wie de tekst van de FDA eens tot zich laat doordringen, (het gaat hier om pagina 10 onderaan onder het kopje contraceptie), dan ziet het er naar uit dat de gebruiker deze anticonceptie moet gebruiken, kennelijk met het directe doel om de geboorte van een kind te voorkomen. En dit is voor een belijdend Rooms Katholiek ontoelaatbaar en onaanvaardbaar. De tekst in het FDA document luidt in het Engels als volgt:

Advise individuals of childbearing potential to use a reliable method of contraception correctly and consistently, as applicable for the duration of treatment and for 4 days after the last dose of molnupiravir [see Warnings and Precautions (5.1)].

Het wordt hoog tijd dat de Farmaceutische bedrijven ophouden zich bezig te houden met onethische en immorele onderzoeksmethoden en dito medicijnen. En als men het nog niet begrepen heeft bij Merck en compagnie: deze medicijnen worden door ons zeker geboycot!