woensdag 30 juni 2021

Hoe kan het vermoorden van je kind een RECHT zijn?!

Nou, volgens het Europees Parlement, dat onlangs een stemming hield over het Matíc-rapport, is dat recht om je ongeboren kind te vermoorden een mensenrecht. Ja, knipper maar even met uw ogen gewaardeerde lezer: het vermoorden van je ongeboren kind is een mensenrecht. Het wordt nog diaboliser als blijkt dat gewetensbezwaarde artsen die tegen deze kindermoord zijn (eufemistisch: abortus genoemd) opeens geen gewetensbezwaren meer mogen hebben. Die gewetensbezaarden worden hiermee via een handige pennenstreek illegaal verklaard. Dit goddeloos plan werd mede mogelijk gemaakt door partijen zoals de VVD, d66, GroenLinks, PvdA, PvdD en ook 1 CDA-er. Met 378 stemmen vóór, en 255 stemmen tegen (met 42 onthoudingen) werd dit rapport door het Europees parlement gesluisd. Onthoudt die partijen beste Nederlandse lezer en weiger uw stem nog te geven!

De organisatie CitizenGo startte overigens meteen na het bekend worden van dit rapport een handtekeningenactie die - op het moment van schrijven - een kleine half miljoen handtekeningen opleverde. Helaas heeft dit niet tot een meerderheid geleid van tegenstanders in het EU-parlement. 

Door de gewetensbezaren op te heffen, ondergraaft de EU de fundamentele grondrechten van diegenen die tegenstander van kindermoord zijn. De vrijheid van geweten is een grondrecht voor iedere democratische staat. Hef je dat grondrecht op, dan kan de EU maar beter ingedeeld worden bij de schurkenstaten die op het noordelijk halfrond te vinden zijn.

Ik zeg het nogmaals duidelijk: een Christen mag niet meewerken aan kindermoord (abortus) niet direct en ook niet op indirecte wijze. Dit Matíc-rapport is moreel totaal te verwerpen en te veroordelen, zoals de Kerk in de Leer ook duidelijk heeft gedaan als het om kindermoord gaat. Kindermoorden zijn afschuwelijke misdaden die de Hemel om wraak roepen. Zij behoort tot de "vrijwillige doodslag" waar een Christen of Katholiek zeker niet aan mag meewerken. Dat betekent dat artsen en verpleegkundigen die uit overtuiging en in geweten kindermoord afwijzen, ook na het aannemen van dit rapport, geen medewerking mogen verlenen: wat de gevolgen ook voor hen mogen zijn. Zorg er voor dat uw geweten niet gecorrumpeerd wordt door deze partijen!

Met dank aan Pastoor Mennen die deze zaak op zijn blog bekend gemaakt heeft!