donderdag 9 januari 2020

Kranten zijn een bak vol met smerigheid

Je koopt een krant voor het nieuws te lezen, maar je wordt als lezer onaangenaam getrakteerd op het totale verval van de zeden, compleet met afbeeldingen die zowat alles onthullen wat maar te onthullen valt. Er zijn kranten (ik noem ze hier niet bij naam) die je regelrechte en ordinaire porno-bladen kunt gaan noemen. Deze rotzooi word je als lezer even finaal door je strot gestopt, zonder dat je daar als lezer ook om hebt gevraagd. 

Eén Nederlandse krant beklaagde zich erover dat de "preutsheid" weer terug van weggeweest was en dat moest maar eens afgelopen zijn, zo vonden ze daar bij de redactie. Maar deze redacteuren lijken maar niet te willen beseffen dat de mensen hun buik vol hebben van deze journalistieke smerigheid en gewoon het nieuws willen lezen. Er zijn mensen die geen kranten meer kopen, juist omdat de onkuisheid, de goorheid en de seksuele zondepest welig tieren op sommige krantenpagina's. Waarom zou je überhaupt nog een krant nemen als Christen, als je weet dat je met je bijdrage deze rotzooi uit de hel steunt? En dat heeft echt niets te maken met loze kreten als "fatsoensrakkers" en "hypocrieten" want deze Christenen willen gewoon een schone krant kunnen inlezen en niet een of andere diabolische afvalbak met de inhoud van het riool die aan je ogen voorbijdrijft.

Er zijn genoeg Christenen die voor de zuiverheid van leven kiezen, ook op persoonlijk vlak. Er zijn zelfs bekeerde LGBTQ-ers bij die niets, maar dan niets meer met deze afgoderij, deze rotzooi te maken willen hebben. Diezelfde kranten en de media melden er helemaal niets over, zodat het lijkt alsof deze bekeerlingen niet bestaan. Helaas, helaas, ze bestaan wél hoor, zoals de mensen van Freedom March (zie foto). Ik heb een aantal links voor u verzameld, zoals hier en hier

Dus bij deze is er ook nog positief nieuws te lezen bij het begin van dit nieuwe jaar.