zaterdag 7 september 2019

Tienduizenden uit Ierland straat op voor Pro-Life

De media berichten er niet over, en als de media al iets over gaat schrijven dan wordt het afgedaan als een 'betoginkje' van onbetekenende omvang. Maar niets minder is waar. Op het moment van schrijven zijn tienduizenden Ierse mensen de straat op gegaan voor de onvoorwaardelijke bescherming van het leven in de moederschoot. Er zijn twee demonstraties gepland, waarvan 1 in Dublin in Ierland (vandaag op 7 september) en 1 in Belfast in Noord-Ierland. Veel foto's kunt u vinden op het twitter-kanaal via deze link.

Het is gewoon duidelijk geworden dat steeds meer mensen abortus meer dan zat zijn en in binnen en buitenland laat men dat gewoon weten. We hebben namelijk allemaal het recht op leven, dus geldt dat ook voor ongeboren kinderen. Ook zij hebben recht op leven en een fatsoenlijke behandeling. Maar in de abortus-gebouwen komen ongeboren kinderen gruwelijk aan hun einde. Terwijl oorlogsmisdadigers nog een begrafenis krijgen, krijgen de geaborteerde kinderen geen fatsoenlijke begrafenis. Ze worden als oud-vuil in stukken en brokken de vuilnisbak ingegooid. Het aantal omgekomen kinderen loopt sinds de liberalisaties van abortus in de vele miljoenen en complete generaties zijn letterlijk weggevaagd dankzij aborteurs die zich ook nog 'artsen' durven noemen en die van de politiek vrij spel hebben gekregen voor hun moorddadige optreden. 

Naast de protestmarsen tegen abortus, komt men vanuit de kerkelijke (en misschien ook de buiten-kerkelijke sfeer) meer en meer in opstand tegen de gedwongen  LGBTQ Gleichschaltung. Meer en meer mensen nemen het niet dat ze gedwongen worden de standpunten van regenboog-aanbidders te accepteren. Zo was er onlangs een school in Sussex, Engeland, waar inplaats van het normale schooluniform, de 'gender-neutrale kleding' werd ingevoerd. Maar de jonge dames van de school pikten dit niet en gingen hiertegen protesteren. Zelfs de politie moest eraan te pas komen om de schoolhekken voor deze protesterende jonge dames te sluiten. 

Het is inmiddels wel duidelijk dat er steeds meer weerstand komt in de maatschappij tegen al deze opvattingen. De kranten schrijven er misschien niet over, maar op twitter en in de blogsfeer wordt u veel beter geïnformeerd dan door de zogenaamde 'kwaliteitskranten'. Dat is iets wat zeker is.