dinsdag 21 augustus 2018

Er moet een volledige Restauratie komen!

De Strijdende Kerk blijkt op dit moment een doodziek lichaam te zijn. Deze ziekte is ontstaan doordat diegenen die de priesterlijke volmachten bezaten hun verantwoordelijkheid voor de aan hen toevertrouwde zielen niet namen en de zonde werd weg-gebagatelliseerd. Men kwam in de jaren zestig met een Nieuwe Katechismus die een valse leer verspreidde. Gelukkig is deze "Katechismus" door Rome korte tijd later verworpen, maar de wegbereiders van het kwaad en de veroorzakers van de ketterij van het modernisme, bleven helaas lang hun gif aan de schaapjes toedienen o.a. met behulp van andere organisaties, zoals door verschillende leden van de "Katholieke Radio Omroep". Deze veroorzakers, die zich in het Nederlands Episcopaat hadden genesteld tezamen met figuren die zich "theologen" durfden te noemden zijn gelukkig van de aarde weggenomen. Zij moeten nu in Hiernamaals zware boete doen voor hun grote fouten, voor hun dwalingen, hun geloofsafval en de opzettelijke misleidingen die ze de Nederlandse katholiek hebben aangedaan. In een paar generaties tijd werden de Nederlandse katholieken van hun Sacramenten, het Geloof in God, de Dogma's en de Leer beroofd, waarna ze vervolgens door deze jaren-zestig-priesters in de Duisternis werden gegooid.

Daarom moet een volledige Restauratie van het geloof komen, de H.Mis in de Buitengewone Vorm moet zoveel mogelijk weer terugkeren, de Catechese aan de jeugd moet direct weer ter hand worden genomen. Als de catechisten en priesters daar geen tijd voor kunnen vrij maken, worden de katholieke ouders en grootouders dringend opgeroepen om de volgende generatie niet verloren te laten gaan. Vertel over de waarde van het Katholiek Geloof, de Heilige Sacramenten (en hoe je deze in goede gesteltenis moet ontvangen) en houdt uw kinderen zo ver mogelijk weg van duivelse dwaalwegen, valse theorieën, valse theologen, slechte boeken, pornografie, maar ook van valse interpretaties over de zonde, en houdt uw kinderen zeker weg van de zonde van onkuisheid tegen de orde van de natuur. 

Zorg ervoor dat de kinderen wegblijven van verkeerd onderwijs dat duidelijk de bedoeling heeft om de zielen van kinderen in het verderf te storten, zoals genderonderwijs er één van is. Is er toch op school over gesproken, corrigeer dit thuis dan en zorg dat dit niet postvat in de harten van je kinderen! Zorg ervoor dat de huiskerk weer terugkomt, zodat echte roepingen voor het priesterschap, het diaconaat en het religieuze leven weer mag opbloeien. Ga niet in gesprek met links-georiënteerde mensen als blijkt dat die overduidelijk de bedoeling hebben om via gesprekken het Katholiek Geloof te ondermijnen. Ga geen dialoog met deze mensen aan!

Voor de Nederlandse en Belgische vrienden in de Katholieke Kerk is hier de Mechelse Catechismus online te vinden. Begin er dus vandaag aan.