vrijdag 11 oktober 2019

Vaticaanse afgodendienst zet wereld op z'n kop

Kan het nog gekker? Ja, dat kan. En als wij naar een misselijkmakende "ceremonie" willen kijken, dan moeten wij naar het Vaticaan overschakelen, waar intussen inheemse afgoden publiekelijk in de Vaticaanse tuinen en zelfs in de Sint Pietersbasiliek werden aanbeden en binnengedragen. Als volleerde afgodendienaars stonden de priesters en zelfs onze Paus zich zelfs te verdringen om maar bij die "ceremonie" van de heidenen aanwezig te zijn. Dat laatste werd gewoon niet toegegeven, want er werd valselijk gesproken over de "Heilige Geest" en meer van dit soort onzin. Syncretisme? Nee, natuurlijk niet meneer, want dan komt het verhaal niet goed uit. Zelfs een nazaat van de Amazone Sjamanen sprak er zijn schande over uit. Zijn hele verhaal is hier te lezen op LifeSiteNews

Ergerlijker wordt het als blijkt dat er priesters rondlopen die heidense rituelen willen doorvoeren tijdens de H.Mis in onze kerken. Maar dit is voor ons volstrekt onaanvaardbaar. Wij zijn geen heidenen, en willen niet zien dat syncretistische rotzooi onze kerkgebouwen binnenkomt. Gebeurt het toch, dan wordt opgeroepen niet meer naar dat kerkgebouw te gaan en deze volledig - en ook financieel - te boycotten.

Intussen maken zich nogal wat priesters zich zorgen over de ontwikkelingen die voortkomen uit de Amazone "Synode". Er zijn er bij die dit niet openlijk willen toegeven, anders komen er gegarandeerd strafmaatregelen uit Rome. Maar zoals altijd: dit had voorkomen kunnen worden als de oproep van de leken in de jaren 90 was doorgevoerd: het verwijderen van ketters en apostaten uit onze kerkgemeenschap. Dat is niet gebeurd, en dus loopt men nu het gevaar dat een hele kerkgemeenschap wordt meegesleurd in een gigantische geloofsafval van ongekende proporties. Gelukkig zijn er nog moedige mensen in de Kerk die deze ontwikkelingen niet zien zitten en luidop protesteren tegen deze ontwijding van onze religie en de desacralisatie van de gewijde plaatsen. En dat allemaal als men bedenkt dat de Romeinse martelaren een gruwelijk einde vonden in onbeschrijflijke martelingen omdat ze weigerden de Romeinse afgodencultus te aanvaarden. Door deze Vaticaanse tuinen "ceremonie" wordt zelfs het bloed van onze martelaren vertrapt door de priesters die hun geloof aan de kapstok hebben gehangen.

Het is logisch dat er nogal wat katholieke leken zijn die niet bereid zijn om de afgodendienst te accepteren, ook al komt dit met de goedkeuring van de Paus en de hogere clerus. Sommigen hebben zelfs gezworen hun knieën niet te willen buigen voor een Satanisch afgodisch ritueel, wat dan ook eventueel de gevolgen voor hun zullen zijn. Dat heidense afgoden demonisch zijn, zegt al Psalm 95 vers 5 (volgens de vertaling in het Latijn uit de Septuaginta) "Want alle goden van de heidenen zijn demonisch"

Veel katholieke leken zijn daarom met gebedsacties en vasten begonnen met de bedoeling dat God het kwaad uit de Kerk gaat verwijderen. Ook dit blog roept u op om elke dag de Heilige Rozenkrans te bidden en offertjes op te dragen om de Duivel en hun trawanten uit de Kerk te gooien. Laten we bidden en hopen dat de Heilige Maagd Maria ons snel te hulp komt.