donderdag 17 oktober 2019

Ook religieuzen aanwezig bij afgodendienst Pachamama

Het wordt leuker en leuker, daar bij de Amazone "Synode". Worden niet alleen afgodsbeelden zoals de Pachamama binnengedragen, ook in de Vaticaanse Tuinen lijkt het een komen en gaan van publieke afgodendienaars te zijn geweest. Niet alleen de inheemse volken deden dit, maar ook de mannelijke religieuzen van de Franciscanen deden maar wat graag mee. U gelooft me niet? Kijk maar eens naar deze foto hiernaast waar een mannelijk religieus zich ter aarde werpt voor de opgestelde afgod Pachamama. Het bruine habijt vindt u links onder in de hoek van de foto. En dat zijn niet de enige afgodendienaars, ook mensen uit de Anglicaanse kerk uit Canada doen lustig mee om onze kerkgebouwen in Rome te ontwijden (zie foto hieronder). Maar zoals altijd was dit Anglicaans lid (een vrouw met een priesterboordje bij de zwarte pijl rechts in de hoek) snel herkend in de wereld van Twitter. Daar viel uiteindelijk een naam, en zodoende weten we nu ook dat deze nep-priester, deze dame door de hoogste kringen in het Vaticaan was uitgenodigd. Ja, u leest het goed, uitgenodigd om dan later heiligschennis te komen plegen door in een van de kerkgebouwen in Rome aanwezig te zijn en daar met mede-deelgenoten Pachamama op te stellen in het schip van het kerkgebouw.

Ter informatie: kerkgebouwen die doelbewust zijn ontheiligd dienen opnieuw ingezegend te worden en tot die tijd mag er geen Heilige Mis aan God worden opgedragen. Maar....of ze dat in Rome misschien ook al geskipt hebben, dat is nog de vraag natuurlijk. 

Komt er nog een schrijven van deze afgodendienst die Amazone "Synode" heet? Ja, die komt er, maar ik zeg u één ding: mocht ik dit ding ooit in mijn handen krijgen, dan wordt dit schrijven subiet op de brandstapel gegooid. Mocht u het ook in de handen krijgen, gooi het dan a.u.b. meteen weg in de vuilnisbak om het aan de verrotting en de wormen prijs te geven. Afgoderij hoort niet in de Kerk van Christus thuis en als men in het Vaticaan dat nog niet begrepen heeft, dan schrijf ik het desnoods zo groot dat men het zonder bril kan lezen.

Post Scriptum1: Een schuldige afval van het geloof is een zonde tegen de Heilige Geest. Deze zonde zal niet worden vergeven, niet in deze wereld en ook niet in de toekomende wereld. Laat iedereen goed nadenken wat men dus doet, ook al komt het bevel van een hogere overste om voor een afgod neer te vallen, in zo'n geval is men als Christen verplicht dit bevel te weigeren. Wat ook de consequenties voor je als persoon zullen zijn.

Post Scriptum2:  Journalist Edward Pentin van de National Catholic Register heeft bij een persbijeenkomst in de Vaticaanse perszaal gewag gemaakt van een grote som geld van de Ford Foundation dat is overgemaakt naar de CIMI (de Missionaire Raad voor de Inheemse Volkeren). De Ford Foundation staat erom bekend een belangrijke voorstander te zijn voor abortus en ook gender-ideologie. Deze organisatie blijkt dus een grote geldschieter te zijn voor een sleutel-organisatie van de Amazone "Synode". Meer details zijn te lezen op de website van LifeSiteNews

Post Scriptum3: Een stamleider uit de Amazone heeft onlangs toegegeven dat de ceremonie in de Vaticaanse tuinen inderdaad berust op puur heidendom. Hoe in hemelsnaam kan de top van de kerkleiding hiermee akkoord zijn gegaan? Als ze er niets van afwisten, dan is dat evenzo te veroordelen als ze het wél wisten. Mijn idee: STOP DEZE WAANZIN HEILIGE VADER!