zaterdag 26 oktober 2019

Bisschop veroordeelt afgodendienst Pachamama

Gelukkig zijn er nog moedige bisschoppen en kardinalen die de afgodendienst van de Pachamama hebben veroordeeld. Eén daarvan is hulpbisschop Athanasius Schneider die onomwonden deze afgodenrel in het Vaticaan, in scherpe woorden heeft veroordeeld. Er wordt vanuit de Vaticaanse gebouwen wel getracht de zaak te downplayen, maar zelfs deze opzet is doorzien door de gewone gelovigen die zich geen appelen voor citroenen laten verkopen. Gelukkig zijn de geestelijken ook niet op hun achterhoofd gevallen, want in binnen en buitenland werd deze actie in het Vaticaan duidelijk terecht gewezen. Ook het ontbreken van Christus en het redden van de zielen ontbrak op deze Amazone Synode, die inmiddels verschillende bijnamen heeft gekregen. 

Zoals gezegd heeft bisschop Athanasius Schneider deze afgodendienst in de Vaticaanse tuinen en de kerkgebouwen scherp veroordeeld. Omdat ik zelf onvoldoende vertaalkennis heb om zijn brief te vertalen van het Engels naar het Nederlands, verwijs ik naar de LifeSiteNews pagina waar de gehele brief staat afgebeeld. Ik verzoek u allen dringend hiervan kennis te nemen. De pagina staat hier.

Verder wordt nog opgeroepen om a.s. zondag (Buitengewone Ritus van de Romeinse Liturgie) op Christus Koning boete te doen, EERHERSTEL te geven, te bidden en te vasten wegens deze afgoderij van de Pachamama die zelfs in de Sint Pietersbasiliek werd binnengedragen en voor het Altaar werd uitgesteld. Deze ontheiliging kan en mag niet worden goedgekeurd! 

Verder een oproep aan iedereen om de besluiten van deze "Synode" niet door te voeren in de Kerkprovincies, en dan richt ik mij tot de goede Kardinalen en de goede bisschoppenconferenties om het overgeleverde geloofsgoed te bewaren zodat de ketterij van het Modernisme - in welke vorm dan ook - geen kans krijgt.

Onthoud priesters, gij die de kudde van Christus moet leiden en bewaken, dat gij die taak ook echt uitvoert en niet met ketters en apostaten in zee gaat, ook al komen ze uit Rome!