donderdag 3 november 2016

De oorlog van Satan tegen huwelijk en gezin

We weten het, je krijgt niet de klappers op de hand, maar de waarheid moet gesproken worden: er is op dit moment een oorlog gaande van het rijk van Satan tegen de Heer met als inzet het huwelijk en  het gezin. Dit blijkt uit de correspondentie van de laatst levende zieneres van Fatima, Lucia dos Santos (overleden in 2005, zie foto links) in een brief aan Kardinaal Carlo Caffarra in 1980. De toenmalige en nu heilig verklaarde Paus Johannes Paulus II wilde een nieuw Pauselijk Instituut beginnen voor huwelijk en gezin. Kardinaal Caffarra had zuster Lucia dos Santos gevraagd om gebed, maar verbaasd kreeg hij als antwoord een lange brief terug. In die brief schreef zuster Lucia het volgende:
De laatste beslissende slag tussen de Heer en het rijk van Satan zal gaan over huwelijk en gezin. Weest niet bang, want iedereen die zich inspant voor de heiligheid van huwelijk en gezin, zal altijd in alle opzichten bestreden en tegengewerkt worden, want dit is het beslissende punt....Echter, Onze Lieve Vrouw heeft zijn hoofd al verpletterd. 

We merken op dat de brief uit 1980 voor de 21ste eeuw goed is uitgekomen. Er wordt inderdaad een oorlog gevoerd tegen het authentieke huwelijk en gezin en het is vooral de politiek die LHBT-rechten gedwongen wil doorvoeren in de maatschappij. Daarbij komt ook nog eens het feit boven water van de buitgemaakte e-mails van de Democraten in de VS laatst, die spreken van het opzettelijk aanzetten tot opstand binnen de Katholieke Kerk, vooral gericht tegen behoudende bisschoppen (of dat soms een misdrijf is!) o.a. door het opzetten van katholieke schijn-organisaties om de Kerk onder druk te zetten. We laten de namen voor wat ze zijn - want dat doet niet ter zake - maar feit is wel, dat er infiltraties bezig zijn of bezig zijn geweest om die 'lastige Kerk' te liquideren. Want zo kun je het inmiddels wel noemen. En als je dan ook nog dit leest op website nu Actueel, dan zie je dat er geen moeite wordt gespaard om de laatst overgebleven Christen met zijn "achterlijke ideeën" uit de maatschappij te isoleren. Want dat schijnt toch het uiteindelijke doel te zijn van deze LHBT-operatie.