woensdag 18 mei 2016

Kardinaal veroordeelt demonische genderideologie

In niet mis te verstane woorden heeft Kardinaal Robert Sarah,  de prefect van de Congregatie voor de Goddelijke Eredienst en de Sacramenten, fel uitgehaald naar de demonische genderideologie, het homohuwelijk en het Amerikaans transgenderbeleid. In alle drie de gevallen gaat het volgens de Kardinaal om demonische aanvallen op de mensheid. Katholieken worden gevraagd moedig het voorbeeld te volgen van de Heilige Johannes de Doper, de martelaar voor de heiligheid van het huwelijk. 

De Nederlandse vertaling van deze toespraak staat vandaag op 18 mei 2016 afgedrukt op de site van het Katholiek Nieuwsblad, en de Engelstalige toespraak vindt men op de site van Lifesitenews. Het is duidelijk dat de Kardinaal geen doekjes windt over wat er op dit moment gebeurt in de Westerse "beschaving". We hebben dat laatste woordje maar tussen aanhalingstekens geplaatst omdat er eerder van een nep-beschaving kan worden gesproken, vooral als men het heeft over het ontzagwekkende verval van de zeden die door politici steevast als "normen en waarden" worden gepresenteerd. Het is daarom logisch dat een vijandelijke overname van onze maatschappij niet verzwegen noch getolereerd mag worden. 

Kardinaal Sarah raadde de gelovigen aan om profetisch en trouw te zijn en te bidden. Wij voegen daar aan toe dat je via de H.Rozenkrans alles kunt verkrijgen als dit overeenkomt met de Wil van God. In deze Mariamaand laten wij daarom allemaal het wapen van de H.Rozenkrans ter hand nemen om gezamenlijk de duivel met zijn trawanten te verjagen.