woensdag 7 april 2021

Donkere wolken pakken samen

Na een vreugdevol Pasen, lijkt er in de politiek weer opnieuw een initiatief ontwikkeld te zijn die al heel wat jaren, systematisch, druppel voor druppel in Nederland werd geïntroduceerd en waarvan je dan denkt hoe het zover heeft kunnen komen. En dan heb ik het echt niet alleen over de beledigingen die God en zijn Eniggeboren Zoon en de Heilige Geest moesten ondergaan. Het is opvallend hoe bepaalde politieke partijen in Nederland hun uiterste best deden om vooral de Tien Geboden van God uit de samenleving te bannen en te doen vergeten, door zelf een verderfelijk persoonlijk leven op na te houden die al duizenden jaren door de Kerk is veroordeeld. Niet alleen wordt er zonder enige schroom de meest weerzinwekkende zonden op de televisie opgebiecht, maar erger is dat wat intrinsiek kwaad heet, zogenaamd geen kwaad meer is en vervolgens wordt dit op eigen gezag 'goed' genoemd. In het oude China wisten de filosofen heel goed dat als er slechte mensen aan de macht kwamen, dat dit betekende dat de goede mensen verdrukt zouden worden. En nu zie je iets soortgelijks in Nederland plaatsvinden. Dat blijkt niet zozeer uit de motieven, maar uit de politieke daden die men stelt.

Want waarom moeten we steeds zo vaak zien dat er politieke partijen in Nederland actief zijn die bijvoorbeeld drugscriminaliteit en andere vormen van crimineel wangedrag proberen te vergoelijken en te legaliseren, waardoor een hele generatie van vooral jonge mensen in het verderf zal worden gestort? Ga je dan eens in de geschiedenis van zo'n partij graven, dan kom je plotseling een aantal mensen tegen die de oprichters waren van die partij, maar die (oh, hoe toevallig!) ook lid bleken te zijn van de Vrijmetselarij... Dan is het nogal duidelijk waarom ze tegen het Christendom zijn en waarom de meest afschuwelijke zondepest door hen werd goedgepraat. De bedoeling van dit soort partijen is na al die jaren wel duidelijk geworden: men wil de maatschappij in Nederland dechristianiseren. Want hoeveel Christenen praten immers niet - dankzij dit soort acties - de zonde van de Onkuisheid tegen de Orde van de Natuur goed, en wordt er niet onder het mom van bepaalde 'rechten' de rechten van de Christenen vertrapt? Helaas gebeurt dit niet alleen in Nederland maar ook elders in de EU, waaronder laatst nog in Duitsland. Je zou haast denken dat politici met elkaar hierover confereren en afspraken maken om het Christendom opzettelijk naar de maatschappelijke periferie te duwen.

Naar mijn stellige overtuiging zullen wij er niet meer aan ontkomen dat het Christendom niet meer bovengronds, maar ondergronds zal moeten verblijven. Precies zoals in de tijd van het Romeinse Rijk, waarin het openlijk praktiseren van het H.Geloof tot een doodvonnis kon leiden. Je kunt je afvragen hoe lang het nog duurt voordat wij in het zogenaamde 'vrije Westen' opeens achter komen dat iedereen vrij is, maar dat dit niet geldt voor de Christenen? Steeds meer zie je in andere Westerse landen verdrukking van Katholieken en Protestanten plaatsvinden. Je ziet deze verdrukking duidelijk in de wetgeving van die landen die maar één enkel doel lijkt te hebben: het uitroeien van alles wat met het Christendom te maken heeft.