maandag 8 juni 2015

Het Boek der Psalmen in ePub-formaat

Een mooi initiatief hebben wij ontdekt: het publiceren van het boek der Psalmen in ePub-formaat en afkomstig van de de bekende Petrus Canisius vertaling. Het boek der Psalmen is online verschenen en daarom hebben wij besloten via dit blog een melding van te maken. De webpagina waar de 150 Psalmen (gratis) zijn te downloaden vindt u hier

Het formaat Epub is bedoeld voor e-readers en dit bestand kan rechtstreeks via de e-reader dan wel via de webpagina op een externe computer worden gedownload. Wie geen browser op de e-reader heeft kan na het downloaden op een externe computer een connectie maken tussen e-reader en computer via een usb-kabel. Daarna kan men via Verkenner met de muis het bestand naar de e-reader 'slepen'. Het beste is om zulke ePub-boeken te plaatsen in één enkele map waardoor het wat overzichtelijker wordt.

In de maand juni gaan de eerste groepen Nederlanders met vakantie, maar dan niet zonder een deel van de H.Schrift mee te nemen. Dan wordt een vakantie ook echt een Vacare Deo, het zich vrij maken voor God.

Wij wensen u allen een gezegende en inspirerende vakantie toe!