zaterdag 20 juni 2015

De LGBT oorlog tegen Kerk en samenleving

In de jaren 60 besloot een politicus van Nederlandse bodem dat het tijd was om de politieke macht van de Katholieke Volks Partij in de provincie Limburg te breken. Dit doel werd via een omweg bereikt door de Limburgse Staatsmijnen dicht te gooien waardoor duizenden mijnwerkers op straat kwamen te staan. Het plan lukte en de mijnsluitingen hadden inderdaad tot gevolg dat de latere PvdA in Limburg politiek voet aan de grond kreeg. Dit scenario is geen hersenspinsel, maar via wetenschappelijk onderzoek jaren geleden naar buiten gekomen. De KVP verloor zijn politieke macht, waardoor ook de invloed van de Katholieke Kerk in de Limburgse samenleving was gebroken. 

Iets soortgelijks zie je nu ook via de z.g. LGBT-constructie, "homohuwelijk" en gayrights. De bedoeling is niet om voor een groep mensen op te komen en hun rechten te geven, maar de bedoeling is om een oorlog tegen de Kerk en het H.Geloof maar ook de samenleving en het gezin te ontketenen. Dat deze rechten gericht waren tegen de Kerk en het Geloof zag Paus Franciscus ook al in en gaf daar ongezouten zijn mening over. Wat betreft de Nederlandse bijdrage van homorechten is een ding opmerkelijk: er is jaren geleden een film opgedoken, waarbij homo-beraadslagingen en een VVD-voorman in een soort etablissement waren georganiseerd. Dit soort beraad mocht waarschijnlijk niet naar buiten komen, want deze meeting (die op een geheime samenkomst leek) werd buiten elke publiciteit gehouden. Pas veel later werd een deel van dit gesprek op de Nederlandse televisie uitgezonden. Onthutsend is dat zich een democratisch noemende partij in het Nederlands parlement dit gesprek via achterkamertjesoverleg voerde, terwijl de bevolking officieel van niets wist. Het Nederlandse elektroraat werd op een kwade dag plotseling geconfronteerd met een bondgenootschap tussen de politiek en de homobeweging, inclusief ook op strafrechtelijk gebied waar dit soort "afspraakjes" waren gemaakt. Kritiek op de homobeweging kon je heel snel naar de gevangenis doen verwijzen. De gemiddelde Nederlander die bang was om er iets van te zeggen, hield zijn mond maar. De overname was een feit, maar zet zich op dit moment nog steeds door. En er zijn voorbeelden genoeg te noemen: op Nederlandse documenten gaat de aanduiding m/v eruit omdat Transgenders opeens "moeite" zouden hebben met die aanduiding(!) Zelfs het authentiek gezin wordt tegenwoordig aangevallen waarbij kinderen worden verplicht de LGBT-propaganda op hun school eigen te maken. 

Gelukkig ging de vijandelijke overname in Frankrijk helemaal verkeerd, waarbij honderduizenden Fransen de straat opgingen om te demonstreren na de invoering van het homohuwelijk in Frankrijk (zie foto). Ook in andere landen zie je nu een soort La Manif Pour Tous beweging opkomen. LMPT stelt het zelfs nóg duidelijker: kinderen zijn geen handelswaar.

De LGBT-constructie wordt niet alleen gebruikt om rechten op te eisen, ook de gewone katholiek bleek gevoelig voor de ideologische schijnargumentaties, waardoor hele groepen katholieken in de uitvoering van de Kerkelijke Leer juist steeds verder van de Kerk en de Leer kwamen te staan en er wordt niet uitgesloten dat dit ook de bedoeling is geweest. En het is om deze redenen, en geen andere waarom wij iedereen verzoeken die de Kerk een onvervalst warm hart toedraagt, deze LGBT-ideologie niet aan te nemen, zeker niet eigen te maken, maar - net zoals Paus Franciscus - volledig te verwerpen. Als Katholiek Christen kun je niet twee heren dienen: dat weten we al 2000 jaar sinds de stichting van de Kerk.